Tilaus- ja sopimusehdot

SportMix (Y-tunnus 3182859-9), osoite: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki) myy palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomessa. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme sekä vastaaviin toimituksiin. Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 22.11.2023 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen, kun tilaat palveluitamme. 

Yhteystiedot

Sähköposti: sportmix.gym@gmail.com, +358451080098
Postiosoite: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki

Asiakkuus

Asiakas hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tässä sopimuksessa määritettyjä ehtoja tilatessaan palveluit SportMixTeam verkkokaupassa tai SportMixTeam-kuntosalilla. Valmennuksen asiakkaita voivat olla 15 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on käytössään sähköpostiosoite ja suomalainen tilinumero. Alle 18-vuotias henkilö kuntoilee SportMixTeam sopimuksen hyväksyneen huoltajan vastuulla ja hänelle luovutetaan asiakastunniste ainoastaan huoltajan hyväksynnällä.

Asiakkuuden voimassaoloaika

Asiakkuus on toistaiseksi voimassa oleva. Asiakkuus jatkuu automaattisesti tai niin kauan, kun asiakkuuteen liittyvät maksut on suoritettu eikä sopimusta ole kirjallisesti irtisanottu. Asiakkuus on henkilökohtainen. Asiakkuuden voi tarvittaessa tauottaa terveyssyistä sopimalla asiasta valmentajan kanssa joko sähköpostitse tai kirjallisesti. Ilmoitukseen tulee liittää lääkärin tai muun terveydenhuoltohenkilön todistus, josta ilmenee tauotuksen syy ja kesto. Tauotus tarkoittaa asiakkuuden tilapäistä keskeytystä, kuitenkin vähintään yhdeksi (1) ja enintään kahdeksitoista (12) kuukaudeksi.

Edellä mainitusta poiketen KERTA-asiakkuus ei jatku automaattisesti eikä sitä voi tauottaa.

Asiakkuuden irtisanominen

Asiakas voi irtisanoa valmennuksen asiakastilin kautta.

SportMixTeamin asiakkaalla on 30 päivän irtisanomisaika. Mikäli irtisanomisajalle osuu vielä yksi maksu, tulee se maksaa ja asiakkaalla on kuntoiluoikeus maksetun kauden loppuun. Mikäli asiakas irtisanoo ja päättää valmennuksen ennen 30 päivän irtisanomisaikaa, peritään tästä 50 % valmennusmaksu.

Edellä mainitusta poiketen KERTA-asiakkuutta ei voi irtisanoa.

Maksuehdot

Asiakas voi maksaa valmennuksen ensimmäisen maksuerän verkkomaksuna tai maksusuorituksena suoraan valmentajalle.

Sopimuksen mukaiset tulevat Palvelumaksut tullaan laskuttamaan Asiakkaalta e-laskulla. Laskutusta varten Asiakkaan tulee tehdä Palvelumaksusta e-laskusopimus. Asiakas vastaa itse e-laskusopimuksen tekemisestä verkkopankissaan. Jos e-laskusopimus ei ole valmiina laskutuspäivänä, Asiakkaalle lähetetään lasku postitse (laskutuslisä 5 euroa).

Toistaiseksi voimassaolevan Palvelusopimuksen kuukausimaksu veloitetaan asiakkaan tililtä kerran kuukaudessa. Mikäli Palvelumaksuun kohdistuvaa e-laskua ei voida veloittaa automaattisesti asiakkaan tililtä, Asiakkaalle lähetetään muistutuslasku, johon lisätään toimistokulut sekä laskutuslisä.

Toimintaa ja sopimusehtoja koskevat muutokset

SportMixTeam pidättää itsellään oikeuden pitää keskusta suljettuna, muuttaa valmennuksen aikatauluja ja tehdä sesonkiluonteisia loma-aikoihin, pyhäpäiviin jne. liittyviä muutoksia. SportMixTeam ilmoittaa muutoksista valmennettaville puhelimitse tai sähköpostitse. SportMixTeam pidättää itsellään myös oikeuden muuttaa tai rajoittaa käytössä olevien laitteiden ja tuotteiden määrää. SportMixTeam varaa oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja edellyttäen että muutokset eivät johda sopimuksen keskeisen sisällön muuttumiseen.

Scroll to Top